вторник, 21 януари 2014 г.

Да бъдеш различен, оригинален... и съвременен? Може би всеки има моменти в своето битие, когато обмисля варианта как да бъде едновременно "най-най", съчетавайки най-доброто в едно.. но не! Не говорим само за визия, мода и дизайн.Трябва да обръщаме внимание и на качеството, все пак!

На първо място.. реших именно днес да публикувам нещо актуално и свежо, но едновременно с това и доста модно. Става въпрос за спалнята! Става също така въпрос и за изуството да съчетаваш точните цветови данни.



Именно тази спалня хваща окото още от първия поглед, с нежното съчетание на дъб, хавана и бяло. Нещо повече - можем да видим на снимката и цялостна идея за декорация, пасваща идеално на стила Ви.









Любов от пръв поглед? Така можем да наречем тази илюстрация, изтънчено съчетаваща бял мат и лилаво стъкло. Или може би повече от перфектно за съвременния модерен човек?





Защо именно подобно съчетание на цветове, изработка и материал? В мебелната индустрия някои неща са и ще бъдат модни дълго време. Именно подобна цветова комбинация не изгубва и няма да загуби актуалността си дълги години наред. Ако речем, си купим дрехи - след месец-два, няма да ги носим. Но тук говорим за нещо друго - нещо повече от мода.

Ако се чудите от къде в България може да се сдобиете с нещо семпло, модерно, и качествено, конкретните снимки са взети от сайта http://yavor.bg Изборът е Ваш. Времето е Ваше.

Няма коментари:

Публикуване на коментар